top of page

Personal training

_MG_4495.png

Wil je graag persoonlijke begeleiding tijdens het sporten? Personal training houdt in dat je 1 op 1 traint met jouw persoonlijke trainer. Wil je graag fitter worden, gezonder, meer spiermassa of door middel van sport mentale rust te ervaren? Samen met jou wordt er een haalbaar trainingsplan opgesteld. Ik geef outdoor personal training in regio Brugge.
 

Wil je liever een combinatietraject met voedingsbegeleiding? Ook dit is mogelijk. Contacteer me vrijblijvend voor meer informatie.

Meer informatie over hoe ik precies aan de slag ga, vind je hieronder.

Kennismakingsgesprek

Tijdens het kennismakingsgesprek leren we elkaar wat beter kennen. Het is belangrijk dat jij je goed voelt bij de trainer. Dit gesprek is dan ook heel vrijblijvend en kan zowel online als in mijn praktijk. Tijdens dit gesprek krijg je ondermeer informatie mee over mijn werkwijze. Hier gaan we echter nog niet te diep in op jouw doelen en (sport)achtergrond.

Intakegesprek

Tijdens dit gesprek gaan we wat dieper in op jouw doelstellingen op vlak van beweging en jouw persoonlijke voorgeschiedenis. Afhankelijk van jouw wensen maken we een beweegplan op en gaan we aan de slag! Dit gesprek duurt ongeveer 45 minuten.

Start personal training

Na het intakegesprek gaan we effectief aan de slag met het inplannen en het trainen. Tijdens de training wordt je heel persoonlijk begeleid en gemotiveerd. Je sport en traint op je eigen tempo!

Gratis

Vrijblijvend kennismakingsgesprek (15')
 

€ 45 

Intake gesprek (±45 min)

€  60 / sessie

€ 550 / 10 sessies

bottom of page