top of page
Merveille_fotografie_10242022_103903med.JPG

Over mij

Hello there!

Ik ben Rebecca. Sinds jongsaf stond ik enorm graag in de keuken. Van pannenkoeken tot lasagne, koken was echt mijn ding. In de middelbare school ondervond ik zelf veel problemen rond voeding en dit triggerde mij om me hier in te verdiepen. Zo was de keuze om Voedings-en Dieetkunde te studeren snel gemaakt. 

Na deze bachelor had ik het gevoel dat mij nog kennis ontbrak. Vervolgens volgde ik het postgraduaat Health coach in combinatie met de bachelor Sport en Bewegen. Beide opleidingen gaven mij heel inzicht over het belang van bewegen en de positieve impact ervan op ons lichaam.

 

Dankzij beide opleidingen en veel zelfstudie daarnaast heb ik heel wat informatie verworven over wat een gezonde levensstijl nu omvat. Ik bekijk alles vanuit een holistisch standpunt, wat betekent dat ik met zoveel mogelijk verschillende aspecten van ons lichaam en onze levensstijl rekening hou.

Ik hou er ook van om mij te blijven bijscholen. Zo volg ik regelmatig opleidingen rond voeding en beweging waaronder bijvoorbeeld de 6-daagse basisopleiding Acceptance & Commitment Therapy.

Kan ik jouw helpen met het beantwoorden van een vraag of informeer je graag eens wat ik voor jou kan betekenen?

© Merveille Fotografie

bottom of page